Personvernerklæring

Informasjon om informasjonskapsler Når du besøker nettstedet vårt, lagres visse opplysninger på datamaskinen din som informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler på alle nettstedene til Arenakonsernet, slik at du som besøkende får en best mulig opplevelse. Om informasjonskapsler En informasjonskapsel (eller cookie) er en liten tekstfil som nettstedet ber om å lagre på datamaskinen til brukeren. Informasjonskapsler […]

Del sak:

Informasjon om informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet vårt, lagres visse opplysninger på datamaskinen din som informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler på alle nettstedene til Arenakonsernet, slik at du som besøkende får en best mulig opplevelse.

Om informasjonskapsler

En informasjonskapsel (eller cookie) er en liten tekstfil som nettstedet ber om å lagre på datamaskinen til brukeren. Informasjonskapsler brukes på de fleste nettsteder for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i informasjonskapselen kan også brukes til å spore brukerens surfing på nettsteder som bruker samme informasjonskapsel.

Det finnes to typer informasjonskapsler. Den ene typen lagrer en fil i lengre tid på brukerens datamaskin, informasjonskapselen har da en utløpsdato. Den brukes for eksempel til funksjoner som forteller hva som er nytt siden brukeren sist besøkte nettstedet. Når utløpsdatoen er passert, slettes informasjonskapselen når brukeren kommer tilbake til nettstedet som opprettet den.

Den andre typen informasjonskapsler kalles en øktinformasjonskapsel og har ingen utløpsdato. Mens brukeren surfer på en side, lagres denne informasjonskapselen midlertidig i minnet på brukerens datamaskin, for eksempel for å huske hvilke språk de har valgt. Øktsinformasjonskapsler lagres ikke i lengre tid på brukerens datamaskin, men forsvinner når brukeren lukker nettleseren.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler til å avgjøre om det har vært kontakt mellom oss og datamaskinen din på et tidligere tidspunkt. De gir oss statistikk og informasjon om hvor mange besøkende vi har på nettstedet samt hva de gjør på nettstedet. Vi bruker statistikken i utviklingen av nettstedet for å best mulig møte brukernes behov.

Slik unngår du at informasjonskapsler lagres på datamaskinen din

Hvis du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du konfigurere nettleserinnstillingene slik at den ikke godtar dem. Hvis du gjør dette, kan vi imidlertid ikke garantere at alle funksjonene på nettstedet vil fungere som tiltenkt.

Få siste nytt fra Impact

Design og utvikling av Konsis digital