Ansatt i Bank, Finans, Inkasso eller tjenesteyting til disse bransjene ?

Vi går nå raskt imot ferietider. For mange blir det etterlengtet avkobling fra jobb og mas samt det stadige fokuset på pandemien og det den fører med seg. Vi ser nå heldigvis lyset i tunnelen. Bruk tiden til å reflektere over egen jobbsituasjon og muligheter. Er du åpen for nye utfordringer men ikke helt har […]

Del sak:

Vi går nå raskt imot ferietider. For mange blir det etterlengtet avkobling fra jobb og mas samt det stadige fokuset på pandemien og det den fører med seg. Vi ser nå heldigvis lyset i tunnelen.


Bruk tiden til å reflektere over egen jobbsituasjon og muligheter. Er du åpen for nye utfordringer men ikke helt har kommet i gang med jobbsøk ? Se på hjemmesiden vår på Impact.no for ledige stillinger, søk om det er noe som passer deg eller legg inn CV og send meg gjerne en e-post med noen tanker om hva akkurat du er ute etter.

Mange stillinger bli aldri utlyst så det å være synlig og tilgjengelig som mulig kandidat når muligheten byr seg, kan være avgjørende. Dette gjelder spesielt lederstillinger og stillinger med spesielle krav til kompetanse som f.eks credit og risk management, collection, AML og compliance. I tillegg er det stadig etterspørsel etter IT kompetanse på alle områder.

Til deg som skal rekruttere

Det kan bli rift om de gode kandidatene til høsten så er du på utkikk etter drømmekandidaten, ta kontakt nå!

God sommer !

Impact AS

Rune Strande
Rune Strande
40 80 52 24 / rs@impact.no
LinkedIn HER

Få siste nytt fra Impact

Design og utvikling av Konsis digital